Bekijk winkelmandje
0
< Terug naar overzicht

Het Gravenkasteel

Het Gravenkasteel is één van Lekker Limburgs’ meest exclusieve geschenkpakketten. Eind 2014 werd de rijkelijk gevulde mand voor het eerst samengesteld – ze kon meteen op heel wat interesse rekenen! We besloten om het dan ook op te nemen in onze lijst van standaardpakketten. Een mooie selectie van al wat Limburg te bieden heeft: van zoet tot hartig, van bier tot schuimwijn. Een pakket dat erg in het oog springt met voor ieder wat wils. Samen met de Strijd om de Jonkvrouw op één en de Mand van Roodkapje op twee, vervolledigt het Gravenkasteel onze top 3 meest verkochte pakketten.

Wie of wat huist er in Het Gravenkasteel?

In het Gravenkasteel houden acht verschillende biertjes en één grote Sint-Gummarus de wacht voor de mousserende Zwarte Parel van Genoelselderen. Verder bezit het Graafschap een grote fles fruitsap, een Limburgse parel vinaigrette, Hasseltse gemalen koffie, stroop van Loon, Hasseltse speculaas, Kampse soldatenkoeken, Tongerse caëderkoeken, een blauwbessencoulis en een reep Bonaparte chocolade als buffer. Ook nog 20 met praliné gevulde Ambiorix chocolades (melk & fondant), Maaslandse rauwe ham, oude Limburgse kaas, Hasseltse jeneverpaté en de daarmee gepaard gaande confit. Voor fijnproevers.

Wel geïnteresseerd, maar niet in dit pakket?

  1. In onze webwinkel kan u uw eigen pakket samenstellen, mmm lekkerrrr!
  2. Kies een bestaand geschenkpakket en pas het al dan niet op maat aan.
  3. Bel ons op, beschrijf de gelukkige(n) en wij maken een leuk pakket voor hem, haar of hun. Per e-mail mag ook. Maatwerk met een excellente bediening, dat is waar wij voor staan.

In onderstaande stop-motion zie je hoe Het Gravenkasteel tot leven komt: