Bekijk winkelmandje
0

Het verhaal achter Lekker Limburgs

Vlaams Pionier van de sector

Lekker Limburgs wordt gerund door Peter Nulens, een gepassioneerd man met een voorliefde voor traditie en lekkernijen. En traditie, dat heeft ook Lekker Limburgs. De allereerste regel werd geschreven in 1987. Peter, bakkerszoon en kind aan huis bij Jeneverstokerij Wissels, kwam met het idee om producten vanuit de streek te verkopen. Jenevers, koekskes, fruitsap etc. Hij huurde een truck en zette zich op het domein van Bokrijk. Daar verkocht hij, gedurende enkele maanden producten uit diezelfde truck. Het nieuwe concept had succes. Peter, overtuigd door zijn foodtruck avontuur, openende een winkel op de Kuringersteenweg - genaamd 'Lekker Limburgs'. De allereerste streekproductenwinkel van Vlaanderen was een feit. Het doel was - en is nog steeds - lokale producten aan de man te brengen. Bedrijven uit de buurt zagen een mand vol Limburgs' lekkers al snel als een ideaal relatiegeschenk. De winkel kreeg de wind in de zeilen.

Retro image Lekker Limburgs

Interieur winkel Lekker Limburgs

"Top winkel met toffe streekproducten en super vriendelijke bediening. Als wij nog eens in Hasselt zijn, komen we zeker terug."

Sophie Van den Daele

Lokaal en artisanale producten

"Rechtstreeks van bij de producent" heeft de laatste jaren erg aan belangstelling gewonnen - streekproducten zijn namelijk niet meer uit het straatbeeld of het internet weg te denken. In onze eigen tuin konden we dus niet aanmodderen. In maart 2017 lanceerden we deze webshop - want stilstaan is stilletjes achteruitgaan. Lekker Limburgs, een speciaalzaak met als core business het maken van relatiegeschenken, blijft dus niet bij de pakken zitten. Vandaag neus je rustig rond naar wat Limburg allemaal te bieden heeft - vanuit je zetel of vanop het toilet.. Bestellen kan online, per mail of bij ons in de winkel. Daar, maken we nog iedere dag pakketjes op maat naar de wensen en het budget van onze klant. Persoonlijke service, gecombineerd met een kwalitatief aanbod - zowel online als offline - dat is waar wij het verschil maken.


Referenties

Logo Jessa Ziekenhuis
Logo Royal Crown
Logo CM
Logo Dyka
Logo Provincie Limburg

Veel gestelde vragen

  1. 1) Is Lekker Limburgs een keten?

  2. 2) Hebben jullie nog Wissels Jenever?

  3. 3) De relatiegeschenken op de website, kunnen die worden aangepast?

  4. 4) Waarom kunnen we onze bestelling niet online betalen?

  5. 5) Wat voor leuke extra's kunnen jullie voor bedrijven doen?

  6. 6) Mogen we ons eigen verpakking meenemen?

  7. 7) Waarom werken jullie niet met hoeveelheidskortingen?

  8. 8) Is de decoratie in de winkel ook te koop?

  9. 9) Hebben jullie nog andere handelsmerken?